Súra - patthelyzet

- És neked mi a hobbid, Súra?
Zavartan tért vissza gondolatai közül. A bor, a zene és a lágy sötét elbágyasztotta, pár pillanatba beletelt, míg egyáltalán megfontolhatta a választ. Nate és Cynthia érdeklődve várták, hogy válaszoljon, csak miután megnehezedett a csönd, tértek át más témára.
Súra nem találta, hogy milyen hobbije lenne - milyen tevékenysége, ami nem a munkája, de élvezi, leszámítva a mozit és a könyveket, de azokba sem mélyedt bele eléggé ahhoz, hobbinak lehessen nevezni. A másik kettő az adrenalin hatását kereste, az izgalmat, az élvezetet, de Súrának ez sokkal kevesebbet jelentett. Neki mindig feladatai és kötelességei voltak.
Csöndben Nate karjára hajtotta a fejét, mert kissé elnehezült. Ugyan meglepte, amikor a férfi átkarolta mindkettőjüket a vörös homályba burkolózó helyiségben, de gyorsan napirendre tért felette. Elvégre már cabaltárs.
Érdeklődve hallgatta a többiek pikáns történeteit mindenféle korábbi kapcsolataikból, de megint nem tudott bekapcsolódni a társalgásba. Amikor a legutóbb férfival volt, annyira berúgott (be kellett rúgnia), hogy majdnem egy csajjal került közelebbi ismeretségbe, s csak az akadályozta meg, hogy a lány rosszul lett, és taxival kellett hazaküldeni. A férfire alig emlékezett, csak arra, hogy a szállodáig tartó igen rövid út alatt is attól tartott, hogy figyeli valaki.
Nem éri meg a fáradtságot az a kevés élvezet.

Korábban találkozott két vérfarkassal is, és megkönnyebülten vette észre, hogy ők tulajdonképpen nem rosszindulatúak. Egyelőre nincs semmiféle konfliktusuk velük, nem úgy, mint a vámpír rendőrrel... Milyen alapon adna ki bármilyen információt a mágusok, közéjük tartozók birtokában lévő vállalatról? Feltételezésekre alapozva? És miért fontos a fegyverszállítmány? Mi ez a különös jel, és mi köze van hozzá a mágusok vezetőinek? És a cabalnak milyen szerepet szánnak?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ostrander Ilona

Barbara

Karel