Egy hét. vagy talán már kettő. Ja, ennyi telt el a "bombarobbanás" óta. Suzanee, ne tudd meg. Megpróbáltunk nyomozni Avrillal, és kaptunk jó adag figyelmeztetést és fejcsóválást. Hogy veszélyes. Hogy bajt keverünk. Bmeg.
Megvan az összeesküvéselmélet, hogy a kicsikincs talán Milicent, mert a Bioterminátor jöhetett onnan, ahonna ő, és Kiki valaha együtt lakott vele. És a róla készült képek hiányoztak az albumból. Meg a megtalált kapunál voltak ruhák, amiket valószínűleg nő vásárolt. Aki talán azt akarta, hogy megtalálják a kaput.
És a kép, amit szereztünk Pascaltól, az meg szerintem Milicentet ábrázolja a rohanó Hua Mee kezében. Tehát simán lehet a kis csettársam az áruló.
Ugrasztottuk a népet, Cosette, Marqueta... Hervé. És Aimée, persze. Baromira nem úgy tűnik, mintha lenne bármi foganatja - azt kivéve, hogy Sandman kórházban már több, mint egy hete, mert ...Valaki jó eséllyel megbuherált(att)a a kocsit. Sandman nem száguld. A felvételeket módosították vagy mi - kell ennél több? Ha nem lett volna semmi érdekes, nem történt volna ez.
Ja, hog HueMee pont Brianddal volt a bálon? Azzal a Brianddal, akit Aimée felkért, h nézze meg a rendszert? És, hogy a csaj nem beszélgetett velem, ellentétben azzal, ahogy mondjuk a pókerezés előtt? Meg lelépett korábban?

Aztán a párbaj. Sandman miatt. A mi nyomozásunk miatt. JT bekapott egy csúnya sebet Verreltől, ami még mindig hat, pedig eltelt két nap és gyógyítják.
Amúgy a párbaj önmagában lenyűgöző volt, ha nem lennének barmok (és Verrel nem lenne féreg), akkor csodálnám őket.

A piac önmagában élmény volt - érzem a hívást, szeretnék még majd mondjuk szatyrot cipelni Cosette mellett, hogy lássam, mit csinál. De egy darabig nem fogok vásárolni. Nem tudom, hogy ez volt-e az egyetlen rosszullét, vagy a másnap kezdődik így. Remélem, az előbbi.

A bál... na, az más fejezet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ostrander Ilona

Barbara

Karel